HTML

Csóró politikus

menyi 2009.12.24. 15:14

Történt egyszer, hogy a földhivatalosok egy bejelnetés alapján kimentek egy földterületre, ami állítólag nagyon gazos. Egy ideje már büntetik azt, aki nem tartja rendben a saját birtokát. A terepszemle alkalmával egyhangúan konstatálták, hogy a a terület rendkívül elhagyagolt, méteres parlagfűben topogtak. Rögzítették a GPS koordinátákat és visszaindultak munkahelyükre. A gépbe bevitt adatok alapján rájöttek, hogy egy politikus tulajdonát képezi a termőföld. Semmi baj, a törvények mindenkire vonatkoznak, még a fejesekre is, gondolták. Kiküldték a 15.000 forintos büntetést, és kényszerkaszálést rendeltek el. A nagykutya amint megkapta a csekket, telefont ragadt és felhívta a hivatalt. Arra számított, hogy elengedik a fizetéséhez képest nevetséges összeget, mégis csak egy honatya. Ez azonban szerencsére nem sikerült neki, ugyanis nem tudta lebeszélnie a fiatal hivatalvezetőt a "súlyos" pénzösszeg befizetési kötelezettségről. A kedves szegfűs politikus úr is igazán tudhatná, hogy mindenki egyenlő Madzsarisztánban. Vagy ő az orwelli világban él, ahol mindenki egyenlő, de van aki egyenlőbb? El van tévedve szegény, tudom sajnálni. Manpság már nem a vörös csillagnak hajlongunk, bár majdnem...
Másik érdekesség, hogy ő is ott volt, amikor el lett fogadva eme törvény. Lehet, hogy annyira túlhajszolta magát a sikkasztásokban és fiktív számla kiállításokban, hogy meg is feledkezett a rendeletről. Valószínűleg nagy érvágás lenne számára ez a 15.000 birodalmi egység befizetése. Nem jutna luxus kurvára, A8-as Audira és külföldi nyaralásokra? Szegény hogy fogja így egyengetni a fiai útjait, akik már így is a vezérigazgatói székben üldögélnek naphosszat.
Kemény az élete a felső tízezernek is, az "ország krémjének" , nem csak a hétköznapi, szürke emberek küzdenek a megélhetésért. Gyűjtést kellene szervezni nekik, hiszen nem loptak még eleget, még föld van a lábam alatt.

És miért szegfű az mszp jelképe?
Mert a szeghez kalapács kell, a fűhöz meg sarló...

Címkék: politika vicc hivatal

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://menyi.blog.hu/api/trackback/id/tr51620775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása