HTML

Cintus

menyi 2010.04.07. 22:37

Igen ő az, Gedeon új kiszemeltje. Sajnos Gedeon elég részeg volt, mikor találkozott vele... Az este egyik barátjuknál indult, ahol bográcsban némi csirkepörkölt készült gombával. Jó volt a hangulat és patakokban folyt a pálinka. A házigazda,  nem tűrte meg az üres feles poharakat, és állandóan tele töltötte. Hiába kérték őt, hogy ne tegye, de hajthatatlan volt. Amikor megkérdezték tőle, hogy miért csinálja, mindig csak ezt a választ kapták: "Ugyan már, csak mégegyet." Így sikerült egyhén spicces állapotban megérkezni a közeli Angol kocsmába, ahol már Jeromos és barátai italoztak. Gedeon szeme egyből megakadt az igen csinos Cintián. Ismerős volt neki ez az arc, már egyszer találkoztak egy házibuliban. Sokáig szemezett vele, mikor rászánta magát és odament hozzá. Kicsit elbeszélgettek, aztán csocsózni invitálta a lányt. Cintus nagyon ügyesnek bizonyult és jól tűrte a félrészeg társaság agyzsibbasztó vicceit. A lány nem fogyaszthatott alkoholt, ugyanis gyógyszert szed egy komoly betegség ellen. Éjfélre a csipet csapat úgy határozott, hogy elmegy egy éjjel-nappal nyitva tartó kocsmába, hogy tovább oltsák szomjukat. Az úton haladva Gedeon próbált beszédbe elegyedni a lányal, de ezt nem nézte jó szemmel egyik barátja, Félix, aki már régóta közelebbi kapcsolatba szeretne kerülni vele. A másik vendéglátóipari kocsmában nem volt valami nagy pörgés, és ott is csak asztali focit tudtak játszani, hogy ne unják magukat halálra. Cinti fél három magasságában úgy döntött, hogy hív egy taxit és haza megy, hiába próbálták marasztalni a többiek, hogy jelenlétével emelje azt est fényét, ő hajthatatlan volt. A taxis nem jött és nem is vette fel a telefont ezért Gedeon felkínálta a lehetőséget, hogy haza kíséri, legfeljebb beszélgetnek egy jót a haza úton és így alkalma lesz közelebbről megismerni a lányt. Szó esett a két évvel ezelőtti házibuliról, ahol elősször találkoztak, és Gedeon rákérdezett, arra is, hogy milyen a kapcsolata Félixszel. Megnyugtató választ kapott, miszerint ők csak barátok, bár a srác többet akar. Nem messze a vasútnál váltak el, és Gedeon még meghívta a lányt a jövő heti bográcsolásra is.
A másnap szinte kibírhatatlan volt, főleg, hogy még vendégek is jöttek Gedeonékhoz, és ilyenkor inni kell. Gedeon írt egy sms-t Cintinek, hogy ne haragudjon az előző esti fárasztásért és beteg viccekért, a válasz nem volt túl megnyugtató: a szöveges rövid üzenetben ez állt:"...lehettél volna sokkal rosszabb is :D !...". Gedeon napokig csak a lányra gondolt, szőke hosszú hajára, tengerkék szemére, és magas vékony, szinte már-már tökéletes testalaktára. A hatalmas szembogarára, amivel olyan csodálkozóan tud nézni, mikor mesélnek neki valaimilyen történetet. Egyszerűen lenyűgözi őt.
Napokig gondolkodott rajta, hogy írni kellene neki egy sms-t, vagy felhívni, de nem talált semmilyen indokot sem. Aztán eszébe jutott egy részlet az estéből, amikor a lány rágyújtott egy kék Pall Mall-ra. Rögtön átvillant az eszén az a gondolat, hogy elhívja vizipipázni. Órákig gondolkodott azon, hogy mit is mondjon pontosan a telefonba, majd bátorságot és erőt vett magán és a távbeszélőért nyúlt. Cintus csak a sokadik csörgésre vette fel és fáradt, álmos volt a hangja, mikor beleszólt. Éppen ebéd utáni sziesztát tartott és közben álomba szenderült. Gedeon gyorsan kinyögte neki, hogy mi jutott az eszébe, és a lány csak mosolygott rajta, hirtelen érte a meghívás és némi gondolkodás után elfogadta. Meg is beszéltek egy találkozót fél hétre. Gedeon felajánlotta naki, hogy ha gondolja érte megy motorral, de ezt a lány elutasította, ugyanis az anyukája nem örült volna neki. A beszélgetés után Gedeon majd kiugrott a bőréből. Megállás nélkül dolgozott és csak úgy hajtotta a többieket, nagyon jó kedve volt. Fél óra múlva megint megnézte a telefonját és látta, hogy egy nem fogadott hívás volt és kapott egy sms-t is. Rögtön elmúlt a lelkesedése, mikor meglátta, hogy Cintus azt írta neki, hogy ma este csak nem tud elmenni hozzájuk, hirtelen nem ér rá, érdekes... Nem baj a remény hal meg utoljára, a lepény hal, meg elsőre. Gedeon holnap is fel fogja hívni őt. Nem veszíthet semmit, maximum azt mondják neki, hogy nem. Elkeseredésre meg főleg semmi ok, hiszen a nők olyanok mint a metró, minden öt percben jön egy másik. És hogy sikerül-e barátunknak összejönnie a környék legszebb és legelbűvölőbb hölgyével? Reméljük, én drukkolok neki.

Címkék: buli lány barátnő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://menyi.blog.hu/api/trackback/id/tr351902989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása