HTML

Szilveszter '09

menyi 2010.01.03. 23:40

Gedeonék elhatározták, hogy az év utolsó napját egy helyi szórakozóhelyen töltik. A belépőket már előtte három nappal megvették, mert így olcsóbb volt, és biztosak voltak benne, hogy beférnek. Hát befértek...

Előtte Gedeonnál alapoztak. Hat órára jöttek a vendégek, mindenki hozott valamilyen alkoholt, van aki házi vörösbort, van aki sört és akadt olyan is aki whiskey-t. A kezdeti lapos hangulat emelkedett az idő múlásával és a szervezetbe bevitt alkohol mennyiségével. A lakást tíz óra magasságában hagyták el, miután Gedeon kétszer is színeset ásítot... Odaérve egyből tombolával kezdtek, az egyik nyeremény egy hörcsög páros volt, meg is jegyezték, hogy biztosan valaki közüllök fogja hazavinni a piciny állatokat. Számításuk beigazolódott, a rágcsálók tulajdonosa Gedeon lett. Gedeon ekkor már többször is a pohár fenekére nézett és nem igazán tudta kontorllálni mozgását. A nyereményét Szonjának adta, mivel ő rajong a hörcsögök iránt. Szonja közben összeveszett Koppánnyal, mivel nem foglakozott vele eleget. Hazakisírte őt és próbált vele kibékülni, de ez nem sikerült. A sörivóversenyre is jelentkeztek, amit már a jól megszokott módon Kálmán nyert meg. Megrázó pillanat volt Gedeon számára, amikor kiment az esőbe rágyújtani és látta, amint Borbála a félig "c" típusú, bajszos Solttal csókolózik. A csók nem a lájtos formából való volt, nagyából egymás gyomrában érhetett már nyelvük, hogy kiderítsék mit is vacsorázott a másik. Ez rettentően rosszul esett neki, de nyelt egyet és tovább ment, megszokta már, hogy az élet mindig arcon vágja. Az est másik negatív pontja az volt, mikor a gáton hazainduló kis Szaniszlót szintén megverték Solt fajtársai. Azért alakították át a fiú arcberendezését, mert tüzet mert kérni a sötét társaságtól. Orra eltört, nem soká meg fogják műteni, mert annyira szétroncsolódott a srác nózija. Az est mondhatni családias körben telt, helyhiányra senki sem panaszkodhatott, csak ez a baráti társaság tartózkodott végig ott, az állandó létszám 30-nál nem volt több. Az emberek mindig oda mennek ahol sokan vannak, mivel látták, hogy a létszám nem nagy, ezért tovább álltak. Pedig körülbelül 100 jegy kellt el, de különböző időben érkeztek a helyszínre. Ha ez a több mint 100 ember egyszerre ért volna oda, akkor biztosan nem ilyen lapos buliban búcsúztatták volna barátaink a 2009-es esztendőt.

Címkék: ünnep buli lány hellókarácsony

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://menyi.blog.hu/api/trackback/id/tr121638415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása