HTML

Józsi bá

menyi 2010.01.31. 00:13

Vannak akik tudják, hogy mitől döglik a légy, ilyen ember Józsi bá is. Amennyire csak tudja kikerüli a szabályokat és kiskapuk után kutat. Erre már nem egyszer ráfázott és egy nem túl kellemes vakáción találta magát a szegedi csillagban. A bűn adócsalás volt. Szép számú ellenséges táborral büszkélkedhet, ezért szinte mindenhova testőrökkel jár.
Van egy nagyszerű áruháza kicsiny hazánk szívében, az épület hatalmas és legalább 10 eladó dolgozik ott. Történt egyszer hogy meglátogattam eme boltot némi ruha után kutatva. Az eladók segítőkészek és nagyon udvariasak, az árukínálat rendkívül széles és sokszínű, nincsenek mérethiányos áruk. Miután több kabátot is felpróbáltam az ár iránt próbáltam tájékozódni több-kevesebb sikerrel, ugyanis a terméken nincs feltüntetve és az eladók sem tudták mennyibe is kerül pontosan az adott termék. Csupán annyit feleltek, hogy azt csak Józsi bá tudja megmondani. Az öreg csak aztán volt hajlandó tájékoztatni a fogyasztói árról, miután végigmért és távolról megnézte a járművet, amivel érkeztem. Érdekes... A vásárolt holmiról blokkot vagy nyugtát nem adott, csak az ő saját kis kockás füzetébe írta fel a tételt.
Egy másik húzásában alkohollal kereskedett, de nem is akárhogy. Van egy magyar sör, ami anno híres volt és közkedvelt, viszont mára már szinte feledésbe merült és erősen megcsappant az eme, 3%-os alkoholtartalmú nedü iránt rajongók száma. Józsi bá nevetséges áron felvásorolta az előbb említett sör erjesztésénél keletkező utóterméket és busás haszonnal eladta az ukránoknak. Gondolom rendkívül finom sör készülhetett belőle...
 

Címkék: üzlet bűn

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://menyi.blog.hu/api/trackback/id/tr1001716076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása