HTML

Menyhért blogja

Mindennapok feketén-fehéren.

Borbála, 1. rész

menyi 2009.12.06. 13:38

Egy laza péneteki nap, Magyarisztan, Gedeon úgy határoz, hogy barátaival tölti az estét. Eszébe jut, hogy a mai nap egy igen jeles nap az egyik hölgy életében, ezért felhívja Borbálát, akinek éppen névnapja van. A telefon hármat csörög, mire a lány felveszi és beleszól. Gedeon felköszönti őt pár szóban, és megkérdezi, hogy a mai estét merre töltik. A válasz gyors, és határozott, az est a régi nagy kedvenc kocsmában, a Kék Elefántban fog kezdődni. Főhősünk több barátját is invitálja, az estére, de egyikük sem ér rá, ezért egyedül indul el otthonról. A szórakozóhelyre belépve, ismerős emberek néznek vissza rá, tele van, nem is tudni mikor volt enyi vendég ezen a helyen. Régen nagyon közkedvelt volt ez, a helyiek szemében. Sokan jártak ide, föleg koncertek és nyári esték alkalmával volt tele a kerthelyiség is. Miután a testvérpár megvette a helyet, amit ezelőtt bérelt, azóta korán zárnak, szinte csak a vén alkoholisták járnak ide, na és persze Gedeonék. A társaság kellemes volt, sokat beszélgettek hétköznapi témákról, na és persze a sportról a pultossal, Regővel, természetesen boksz meccs ment a tébében. Az elfogyasztott alkohol mennyiségével egyenes arányosságban kerültek elő az érdekes témák... Milán elmesélte, azt az álmát, mikor egy gyönyörű lánnyal szeretkezett, ám amikor közeledetta az orgazmus, a nő átváltozott egy vaddiszóvá. Természetesen nem szakították meg az aktust, és tökéletes módon körül lett írva az eset. A varacskos hátán fehér csík futott végig, amibe Milán a transzformáció után kapaszkodott. Szó esett a nők által oly közdevelt nyaklánc viselésének funkciójáról is. Farkas kifejtette, hogy számára "ciki" bámulni egy nő mellét, ám egy szép nyaklánc ( vagy nem szép, teljesen mindegy ) egyből eltereli a nő szerint a figyelmet, és amellet, hogy folyamatosan a hölgy dekoltázsát nézhetjük, még beszélhetünk is róla, (mármint a nyakékről ). Farkas bevallotta, hogy három napja láza van, és folyik az orra, elmondása szerint meglátogatta az orvost is, aki az új típusú influenzát, a H1N1-et álapította meg. Szerecsére senki sem fertőződött meg, mindannyian tünetmentesek.
Mivel a Kék Elefánt bezárt. ezért átmentek a közeli Mentőövbe. Borbála Gedeonnal szemben ült, a srác figyelmes lett a kikandikáló lila melltartó csipkéjére. Emberünknek már régóta szimpatikus a hölgy, de ezt eddig csak egyetlen egy alkalommal vallta neki be, amikor mindketten berugtak az amatőr rockfesztiválon, hogy ki mire emlékszik és mire nem, az valószínűleg rejtély marad örökké.
Borbála majdnem olyan karakteres lány mint Evelin, főhősünknek mégis jobban tetszett. A lány egy elég gazdag család gyereke volt, egyetlen testvére volt, az öccse Berci. Az alapvetően barna hölgy hajában melírozottt csíkokat lehet felfedezni. További ismertetőjegye az, hogy rendkívül kevesett beszél és azt is rendkívül halkan. Ennek ellenére a szavak és mondatok rendkívül nagy súllyal rendelkeznek amik elhagyják a száját, mivel ( ezt egy barátom is megmondta ) nem az számít, hogy milyen hangosan mondod és mennyi emberhez jut el, hanem az, hogy mit akarsz ezzel mondani, kifejezni. Hatalmas, gesztenyebarna szeme szinte egybeolvad a szembogarával, amiben így nagyon könnyen el lehett veszni. Sokat mosolyog ez a lány, és meg is meri villantani hófehér, tökéletes fogsorát. A bőre rendkívül selymes és hamvasfehér. Nagyon jó kontrsztban vannak a színek az arcán, fehér bőr, barna szem, vörös száj, és melírozott haj.
Hajnal kettőig voltak az előbb említett helyen, ezután elindultak egy éjjel nappal nyitva tartó vendáglátóipari egységbe. Félúton Borbála és Ferdinánd meggondolta magát, ezért kettesben haza mentek, ez nem igazán tetszett Gedeonnak. A kocsma, ahova tartottak a Szőnyeg nevet viseli, mivel az utca másik oldalán egy szőnyeg és bunda gyár található. Ide már csak hárman léptek be: Marcell, Anett és Gedeon. Kértek egy-egy korsó sört és leültek a belső helyiségbe. A folyékony nedü kicsit felkavarta a gyomrukat, és fejbe is ütötte őket, mivel eddig vörös boros kólát fogyasztottak. Ezt tetőzte az is, hogy Anett elővett egy légmentesen lezárt zacskót, némi zölddel benne. Félrészegen megkérte Marcit, hogy tekerjen egyet, mivel Marcell is kedveli eme zöld növényt szárítva, ezért nem kellett neki kétszer mondani. Anett levágott egy adag cigipapírt és kiszórt egy adag dohányt is az asztalra. Marcin látszódott, hogy nem elősször csinál ilyet, pillanatok alatt kész lett a gandzsa. Majd begyújtották, elterültek a műbör fotelekben és próbálták megfejteni a füst által eltakart falra festett amorf alakokat.

Címkék: betegség lány influenza mentőöv h1n1

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://menyi.blog.hu/api/trackback/id/tr171575201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása