HTML

Menyhért blogja

Mindennapok feketén-fehéren.

Zeneajánló 1

menyi 2009.12.06. 14:53

Nemrég akadtam rá néhány, igazán jó hallgatnivalóra. Most ezek közül fogok néhányat bemutatni nektek. Kezdjük szépen sorban:
Az első az angol dalszöveggel is rendelkező Soffi zenekar. Nevezhetjük őket a magyar Avril Lavigne formációnak is, mivel alapvetően punk-rockos hangzásvillágot vonultatnak fel. Még 2004-ben alakultak, ám mostanában jelentek meg jobban a nagyközönség előtt, köszönhetően az Mr2-Petőfi rádiónak. Az adón fel-fel csendülnek a zenekar eddigi ismertebb zenéi, amihez videóklippeket is készítettek, lássuk hát:

 
 

A második a magyar Kovácsovics Fruzsina, a jelenlegi formáció 2009-ben alakult ki. Az énekes hölgy a Csillag Születik című műsorban is feltűnt. Kellemes klipp következik, pörgős pop zenével, és igazán jó dalszöveggel (sajnos csak viva tv-s verziót találtam):

 

Címkék: zene

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://menyi.blog.hu/api/trackback/id/tr571577965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása