HTML

Filmajánló: Miss március

menyi 2010.03.13. 22:05

Régen röhögtem annyit, mint a fent említett film megnézése közben. Igazi amerikai vígjáték benne az összes hozzávalóval: jó nők, nagy utazás, bulik és dübörgő zene. Persze nem szabad elfeledkeznünk a poénözöntől, amit ránkzúdít a film.

A történet nagyvonalakban: Eugene szexmentes életet él barátnője mellett, de megígéri, hogy az érettségi banketten lefekszik vele. A jól sikerülő este reményében azonban többet isznak a kelleténél Tucker barátjával, minek következményében Eugene leesik a lépcsőn és kómába esik. 4 teljes év telik el, mire magához tér. Sok minden történt az elmulsztott évek alatt, az apja elhagyta és a barátnőjéről, Cindiről nincs semmi hír. Sokkolja őket mikor meglátják a lányt a márciusi playboy plakátján. Eltervezik, hogy Hef buliján találkoznak Cindivel. Nyakukba veszik hát Amerikát és elindul a vidám, mosolyogtató percekben gazdag utazás.


  Érdemes még megemlíteni a film egyik főszereplőjét: Lópöcs.mpeg-et a nagymenő rappert, aki mélyről jövő érzelmeit próbálja dalszövegbe önteni:


Címkék: film vicc

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://menyi.blog.hu/api/trackback/id/tr721837702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása